Basisspel:

Het onderspel wordt gespeeld op 3 rollen elk bedrukt met 24 symbolen. Wins gelden op winlijn. Wins van 2 punten worden automatisch gegokt tussen 0 en 4. Wins kunnen geïnd, gegokt (max 200) of gespaard worden. Wins kleiner dan 1 Euro worden bij het innen automatisch gegambled tussen 0 en 5 credits. (0 en 1 Euro) Wins van 4 en hoger kunnen door middel van de knop “NEEM WIN” geïnd worden. Wins van 4 en hoger kunnen door middel van de knop “NAAR MULTIWIN” naar de multiwinmeter gezet worden.


Gamble:

Tot 100 punten is de gamble “dubbel of niets”. Boven de 100 punten wordt de gamble een “no lose gamble”. Wins van 200 worden automatisch geïnd.


Inzetspel:

Met de punten op de multiwinmeter kan een inzet 8 of inzet 16 spel gespeeld worden. Dit wordt op dezelfde rollenset gespeeld als het basisspel. Wins gelden criss-cross. Bij inzet 8 telt een JOKER op de middelste rol voor elk symbool. Bij inzet 16 telt op alle rollen elke JOKER voor elk symbool. Voor elk inzetspel moet een 1-0 spel gespeeld worden. 1-0 spel: Een win van 1 kan naar de spaarbanken worden geschreven met de knop “MULTIWIN”. Met de knop “NEEM WIN” komt de win in de gamble terecht. Wins worden tussen de 0 en 4 punten gegambled met 20% kans op 4. Bij winst wordt het resultaat (4 punten) tussen 0 en 5 punten gegambled met 80% kans op 5 punten. CRETUS feature: Elk CRETUS symbool levert 40 punten op indien dit feature actief is. Het feature wordt willekeurig actief gemaakt en kan in elke inzet actief worden. Indien dit feature actief wordt in het inzet 8 of 16 spel zal er ook 40 punten worden gegeven indien er een joker in zicht valt en deze telt voor ieder symbool.